A légkondicionálók piacán – mint bármely más műszaki cikk esetében is – hatalmas választékkal vannak jelen a különféle gyártók. Számos bizonytalanság, bonyolult technikai adatok és az avatatlan szem számára jól hangzó, ám keveset mondó funkciók és információk hosszas felsorolása nehezíti a vásárlók döntését.

Különböző teljesítmények, típusok a gyanúsan olcsó klímaberendezésektől a méreg drágákig.

Sok munka és idő volna egy átlagos vásárlónak ebbe belemerülni, és kifejezett szakmai háttértudás nélkül nem is vezet eredményre.

A legjobb tanács, amit ügyfeleink figyelmébe ajánlunk, az, hogy vegyék számba, mire van szükségük, mit várnak a berendezéstől, milyen funkciók, amik elengedhetetlenek számukra (pl.: wifivel történő vezérlés, hatékony fűtés téli használatra, energiahatékonyság, stb.), mennyire fontos a design, az exkluzív külső vagy a szín, majd ezután átgondolt igényeikkel forduljanak hozzánk és kérjék az ingyenes helyszíni felmérést és tanácsadást.

A felmérés során szemügyre vesszük a helyszínt, összeegyeztetjük a helyiség adottságait és az ügyfél által támasztott elvárásokat, majd ezek alapján elkészítjük a szintén díjmentes árajánlatot, melyben több opciót, többféle berendezést is kiajánlunk. Az Ön dolga mindössze annyi, hogy kiválassza, melyik tetszik a leginkább.

Nagyon sok apró buktató van, amit egy tapasztalt klímaszerelő észrevesz. A csalódások elkerülése érdekében érdemes igénybe venni a helyszíni felmérést légkondicionáló berendezés vásárlása előtt.

Mi mindenkor ügyfeleink érdekeit nézzük, hiszen jó hírnevünket az elégedett vásárlóknak köszönhetjük, s nincs annál hálásabb érzés mint, amikor a munka végeztével elismerő szavak kíséretében távozhatunk a helyszínről.