fbpx
page-header

Adatvédelmi nyilatkozat

HR KLÍMA

Személyes adatainak védelme különösen fontos nekünk. Ezért adatait kizárólag a törvényi rendelkezéseknek megfelelően dolgozzuk fel (Magyarországon: DSGVO, Infotv). Adatvédelmi nyilatkozatunkban tájékoztatjuk Önt a weboldalunk látogatásával kapcsolatos adatok feldolgozásáról.

Kapcsolatfelvétel velünk

Ha Ön e-mailen keresztül felveszi velünk a kapcsolatot, az Ön által megadott adatokat megkeresésének feldolgozásához, valamint esetleges kérdéseinek megválaszolásához 6 hónapig tároljuk. Ezeket az adatokat nem adjuk tovább az Ön hozzájárulása nélkül.

Az Ön jogai

Önt az adatkezeléssel kapcsolatban alapvetően következő jogok illetik meg: az Önre vonatkozó személyes adatokról való tájékozódás, azok helyesbítése, törlése („az elfeledtetéshez való jog”), kezelésének korlátozása, a profilalkotás és az automatizált adatkezelés elleni tiltakozás, az adathordozhatósághoz való jog. Ha úgy véli, hogy az Ön adatainak feldolgozása az adatvédelmi törvény előírásaiba ütközik vagy az Ön adatvédelmi jogai bármilyen módon sérültek, panaszt tehet az adatvédelmi felügyeleti hatóságnál. Ez Magyarországon a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (https://naih.hu).

Back to top of page